Skip to content

Wij zijn Dynamix
Jouw partner in ICT

Al ruim 20 jaar ontwerpen, beheren en ondersteunen wij ICT-oplossingen en diensten voor zowel startups, het MKB als grootzakelijk (tot 250 medewerkers).

Onze Missie

Toegankelijke, veilige en betaalbare ICT-diensten voor ieder bedrijf.

ICT is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. In deze innovatieve en snel veranderende wereld, is het belangrijk om constant mee te bewegen om zo effectief mogelijk te blijven. Dit is niet voor ieder bedrijf even makkelijk of betaalbaar. Door de jaren heen hebben wij een zo compleet mogelijk portfolio aan ICT-diensten opgebouwd om het, tezamen met een ervaren team, voor onze klanten wel heel makkelijk èn betaalbaar maken. Op deze manier helpen we bedrijven te innoveren en maximaal in te zetten op groei.

About - Left C T
About 2 - NL
About - Right C T
About 1 - NL
Onze bedrijfscultuur

Het draait bij ons om de
mensen in technologie

Bij Dynamix hebben we een plek gecreëerd waar iedereen wordt erkend voor wat ze doen, waar we elke medewerker respecteren en elke dag hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten leveren. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk de waarden die in onze organisatie centraal staan.

We stimuleren innovatie om onze klanten te helpen voorop te blijven lopen in een wereld van vooruitstrevende technologie. We accepteren feedback van onze medewerkers en klanten om onze normen te herdefiniëren, we blijven nieuwe diensten aantrekken en ontwikkelen en we zetten ideeën om in daden.

Vanaf het moment dat Dynamix werd opgericht, hebben we een werkomgeving gecreëerd waarbij we echt iedereen welkom heten. Een plek waar we elke medewerker waarderen om zijn talenten en persoonlijkheid, ongeacht ras, gender, leeftijd, handicap, identiteit en/of geaardheid.
We bouwen aan langdurige relaties met klanten en partners en willen ons daarmee onderscheiden. Alles wat we doen is erop gericht om het succes van onze klanten te bevorderen. Daarin zijn we vastberaden en toegewijd in het vinden van oplossingen die hun doelen het beste bereiken.
Met kantoren in verschillende regio’s over de hele wereld, is het belangrijk om een omgeving te ontwikkelen waarin iedereen zich onderdeel voelt van het team. Met meerdere culturele achtergronden geloven we dat onze verschillende perspectieven en gezamenlijke inspanningen ons helpen om van elke dag een succes te maken.
Kwaliteit is een van onze topprioriteiten, ook tijdens de snel opeenvolgende ontwikkelingen in een voortdurend veranderende technologiesector. We zijn trots op het leveren van onze best-in-class diensten om groei, de toekomst van onze medewerkers en tevreden klanten te verzekeren.
Neem contact met ons op

Wij helpen je graag op weg

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. Liever bellen of mailen? Dat kan! Bel ons via +31 (0) 20 808 56 00 of mail naar zakelijk@dynamix.nl.
Contact Form